Welkom bij thermische-printkoppen.nl
UK NL


 

Retourbeleid

Beste klant,

Al onze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel in Den Bosch. Deze vindt u hier.
Hoewel onze producten met de grootste zorg worden geproduceerd en behandeld, kan er soms een productiefout of een technische storing voorkomen. Door middel van ons RMA-formulier kunt u een probleem bij ons melden.
Gelieve dit formulier te printen, in te vullen, en toe te voegen aan de zending die u retour stuurt. De klant is verantwoordelijk voor het op de juiste wijze retourneren en verzenden (incl. verzendkosten) van de goederen.

De retour gestuurde printkop(pen) zullen wij ter evaluatie aanbieden aan de fabrikant. De beoordeling van de fabrikant is hierbij bindend. Indien de fabrikant de printkop kwalificeert als “defect”  t.g.v. een productiefout zullen wij de printkop crediteren, of vervangen zonder bijkomende kosten. Indien de printkop wordt gekwalificeerd als defect t.g.v. mechanische beschadiging, statische beschadiging etc. dan is dit de verantwoording van de klant. Blijkt dat de printkop in correcte staat verkeert, dan zal deze retour gestuurd worden aan de klant. De klant is hierbij verantwoordelijk voor de gemaakte kosten.

Bij ieder fabrikantenonderzoek zal een helder rapport van het laboratorium beschikbaar worden gesteld. Goederen zonder ingevuld RMA-formulier of zelfgemaakte RMA-formulieren kunnen niet worden verwerkt noch behandeld.

Klik hier voor ons RMA-formulier.